Nør Restaurant | Sa Terrasseta

Un Smokehouse autèntic a Andorra.
HORARI
De 19.30h a 22h
Excepte els dimarts que està tancat

Descubre una cocina que combina tradición e innovación a partes iguales, donde el fuego y el humo aportan una identidad única a nuestros platos de temporada y nuestros ahumados hechos en casa.

Treballant amb el fumador 7 dies a la setmana

Mengem com abans, cuina exclusiva amb llenya i fum amb producte de KMØ i de temporada.

Volem recuperar aquesta forma de cuinar on el temps no és el més important, on allò que importa és la qualitat del menjar i l’experiència de degustar receptes fumades en bona companyia. El foc i el fum, com a senyal d’identitat. Treballem amb els millors ingredients com la carn dels Pirineus, productes fumats a les nostres cuines i ens esforcem per fer-ho tot amb les nostres mans, aconseguint portar a les nostres muntanyes, sabors, olors i sensacions d’altres èpoques i d’altres regions.

La Brasa

Un dels nostres imprescindibles és el foc i la brasa. Productes que sempre acabem amb un sabor més intens i diferent de la resta.

Convertim el nostre restaurant en un ambaixador dels fumats noruecs, dels sabors de les carns salvatges del Pirineu i les aromes del menjar fet a la llenya. Sense oblidar-nos del millor maridatge amb vins seleccionats perquè l’experiència sigui perfecta i un final amb les millors postres de temporada també fumades, per aconseguir una explosió pels teus sentits.

Nuestros platos estrellas

Sou un grup?
Voleu celebrar alguna cosa?

Regala Nør
Restaurant